Kirsten Ahlburg

Kirsten Ahlburg, født 1955, er forfatter til en lang række børne-, ungdoms- og voksenbøger såvel faglitterære som skønlitterære. Hun debuterede i 1985 med ungdomsromanen Skal vi danse. Siden er det blevet til 295 bøger i forskellige genrer. For børn og unge er det blevet til billedbøger, eventyr, godnathistorier og quizbøger. Læseletbøger, ungdomsbøger, børnebøger, undervisningsbøger og rap tekster.

Kirsten Ahlburg er gennem årene nået ud over landets grænser med oversatte bøger i Holland, Norge og Sverige. Ligesom hendes bøger er flittigt brugt på Island, Grønland, Færøerne og Tyskland.  I Sverige er hun en anerkendt forfatter med 50 bogudgivelser bag sig, og her er hun blandt de 100 mest udlånte forfattere på folke- og skolebiblioteker. I Danmark er hun også på biblioteksafgiftens top 100 liste. Se mere på forfatterens hjemmeside kahlburg.dk.

I 2010 påbegyndte Kirsten Ahlburg samarbejdet med TURBINE forlaget. Her har hun fået udgivet børnebøgerne Lyset der ikke ville gå ud og Hr. Gråd, og ebogen Pigen med det meget lange hår. Sammen med sin søn Morten Ahlburg har hun desuden fået udgivet børnebøgerne Super Sofie og søstertyven og Den onde ost.

Hos Turbine forlaget har Kirsten Ahlburg også fået udgivet tweenbøger og ungdomsbøger. Det drejer sig om de populære dagbogsromaner Nice eller nederen – Emma 11 år … snart 12 og Nice eller nederen 2 – Emma 12 år … snart 13. Serien har været indstillet til Bogslugerprisen og har fået mange flotte anmeldelser.

For de unge har hun sammen med Morten Ahlburg udgivet ungdomsromanerne Hjemløs og Et nyt liv i Turboserien lix 14 – 17.

Bøger af forfatteren

Hjemløs

Hjemløs

229,95 DKK